STARTMÖTE

Startmöte för Havsresan 2019 den 10 februari 

Nu är det dags för Havsresans start- och planeringsmöte. I år är vi i Helsingborg!

Alla som vill vara med i Havsresan, har idéer om vad vi kan göra eller bara är intresserade i största allmänhet är välkomna till Helsingborgs Sportdykarklubb Delfinens klubblokal. Du hittar var lokalen är genom att gå in på https://www.hsdkdelfinen.se/kontakt/

Obligatorisk föranmälan senast 8 februari till havsresan@hskdelfinen.se. OBS Föranmälan gäller bara mötet. Anmälningar till dykningar under fältveckan görs senare!

Under planeringsdagen skall tankar och idéer för Fältveckan i maj 2019 samlas och diskuteras. Detta kan röra teman för föreläsningar och andra aktiviteter, och vad vi ska göra på Fältveckan veckan 22 den 27/5 – 2/6.

Det behöver inte vara aktiviteter under vatten – hela Helsingborgskusten, kultur, konst, musik, poesi, programmering, bad, friluftsliv, kallbad, segling eller vad du vill är intressant och passar in i Havsresan, så länge det på ett eller annat sätt har med havet att göra!
Sprid gärna denna information till dem du tror är intresserade!